maandag 13 januari 2014

Lush valentijnscollectie 2014

Lieve lezers,

Zoals jullie weten zit Valentijn er weer aan te komen. Lush brengt ook dit jaar een Valentijnscollectie uit. Ik ga jullie de producten laten zien. Het zijn erg schattige producten, en wil er zelf graag een paar gaan halen! Kijk je mee?

 
 
 
Laten we beginnen met de producten;


 
Love locket ballistic (10.95 voor 250 gram)
Dit is een hartjesvormige bruisbal. Het is echt een cadeautje voor in bad. Love Locket is geïnspireerd op een hangertje van een hartje met een slotje. Je badwater verandert in een heerlijke zee van vanille, neroli en jasmijn en papieren hartjes. Het lijkt mij echt een ontspannende bruisbal!\
 
 
 

 
Neon Love Soap (€6.95 per stuk)
In Neon Love Soap vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt. Zoals je ziet verschijnen er witte hartjes aan de binnekant van deze zeep. Ik zou hem al kopen om hoe hij eruit ziet (en dan weet ik nog niet eens hoe hij ruikt!)


 
Close To You Massage Bar (8.95 per stuk)
Massage bars vind ik zo geweldig! Deze is geïnspireerd op een Engelse koekje, genaamd Jammy Dogder. Hij is gemaakt van cupuacuboter, sheaboter en olijfolie. Je kunt je lichaam er heerlijk mee insmeren.
 

 
Prince Charming Shower Gel
€7.95 - 100 g
15.95 - 250 g
26.95 - 500 g

Dit is echt een hele lekkere zoete douchegel! In deze douchegel vind je Marshmallowwortel, Fair Trade vanille, granaatappel en amandelolie. Ben erg benieuwd naar dit product. Jullie ook?
 


 
Tender Is The Night Massage Bar (€10.95 per stuk)
 
Dit product is al eerder in de collectie geweest, maar dit jaar is hij terug in een nieuw jasje. In deze masage bar zit: sensuale jasmijn, ylang ylang met cacaoboter en sheaboter. Als deze met de huid in aanraking komt, smelt hij tot een heerlijke olie.
 
 
Dit waren alle producten van de Valentijnscollectie 2014. Ik ben vooral heel benieuwd naar Love Locket Ballistic en Prince Charming shower gel. Welke producten lijken jouw het leukst/lekkerst? Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel en een fijne dag gewenst!
 
xxx Doortje

  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten