donderdag 11 juli 2013

Wishlist!

Hee,

Jullie weten dat ik al heel lang niks geblogd heb. Dit komt omdat ik heel druk was met school. Gelukkig ben ik over en is het nu vakantie! Vandaag ga ik jullie laten zien wat er allemaal op mijn wishlist staat. Hopelijk vinden jullie het een leuk artikel.


Supertrash jas          169,95


Deze jas zag ik in de Garage. Ik ben er helemaal verliefd op en het grappige was dat ik een paar dagen later naar de film Spijt ging, en daar bijna hetzelfde jasje bij de personage Vera (kan haar echte naam niet vinden)
 In ieder geval, ik vind het echt een geweldige jas! Het minpunt is wel dat hij bijna 170 euro kost.
www.de-garage.comHavaianas slippers  € 41,00 Ik wil graag nieuwe slippers en ik heb altijd Havaianas gehad. Ik vind het de fijnste slippers die er zijn. ik vond deze heel mooi omdat er een mooie parel (of zo) op zit. Ze zijn best wel duur voor slippers. www.sliperwebshop.nl


Catrice lip pens    € 4,99
Deze lip producten zitten in de limited edition van Catrice genaamd Glamazona. Ik heb ze getest in de winkel en ben het meest enthousiast over de roze kleur. Als ik hem ga kopen moet ik wel opschieten (het is niks voor niks een limited edition) haha. Ze zijn te koop bij de drogist. 

Fringe bikini   € 29,95
De zomertrend van 2013: De fringe bikini. Al heel veel mensen hebben deze bikini maar toch vind ik hem nog steeds heel mooi. Er is keuze uit verschillende kleuren zoals, roze, bruin, rood, wit, blauw, groen, oranje en er is ook een dip-dye versie. www.fringebikinishop.com


Dat was mijn wishlist, hopelijk vonden jullie het leuke spullen. 

Wat zouden jullie graag willen hebben?

Fijne vakantie,
xoxo Doortje

3 opmerkingen: