vrijdag 17 mei 2013

Review Action nagelstickers & swatch ANNY nagellakje

Hallo lieve lezers!

Sinds kort is er een Action bij ons in het dorp. Ik kende de winkel wel, dus ben er meteen heen gerend en heb wat beautystuff gekocht. Er was heel veel keus! Ik heb gekozen voor nagelstickers. Er waren verschillende patronen. Ik ga jullie laten zien wat ik van deze nagelstickers vind.


Ik heb gekozen voor blauw.


Ze hebben een lichte glitter in de sticker gedaan. Toen ik ze uit het pakje haalde rook ik al gelijk een hele vieze plastic/chemische geur, echt heel vies!


Ik begon met de pink. Het zag er al best bobbelig uit, maar het ging nog wel.Na dat ik alle vingers had gedaan zag ik het pas echt goed....
wat verschrikkelijk! er zitten aan de zijkant allemaal bobbels. Ik heb geprobeerd de bobbeltjes naar beneden te drukken, maar ze gingen steeds weer omhoog. De stickers pasten ook niet goed en braken heel snel af. 


zelf van veraf ziet het er niet uit.


alle vingers.


Dit was na tien minuten, al allemaal scheurtjes en bobbels.Ik wilde jullie ook nog even een swatch laten zien van mijn nieuwe nagellakje, ik ben er erg blij mee. Het is mijn eerste lakje van ANNY. nummer 181 Outdoor style.

Nu weer over de nagelstickers.... 
Ik heb de plus en de minpunten van de stickers op een rijtje gezet.

minpunten
- Ze stinken naar pastic
- ze scheuren enorm snel.
- ze blijven niet goed zitten
- er zitten bobbels in
- ze zijn te groot

pluspunten
- veel keus uit kleuren
- ze zijn heel goedkoop

Dat was het. Haha, twee pluspunten. De action nagelsstickers kosten 0,69 euro. Dat is ook heeeel goedkoop natuurlijk. Ik geef ze 1/2 van de 5 sterren. Hopelijk hebben jullie iets aan mijn review gehad! 

Gros bisous,
Doortje
8 opmerkingen: