donderdag 21 maart 2013

Glossybox Maart 2013

Hai lieve lezers,

Vandaag werdt de Glossybox bezorgd en ik heb er meteen foto's van gemaakt. Misschien merken jullie dat ik wat minder plaats op het blog, dit komt omdat ik een toetsweek heb. Ik heb vandaag en morgen toetsweek en dan maandag tot woensdag (met een weekend er tussen) Daarna heb ik het rustig en kan ik weer lekker veel plaatsen! Het is deze maand een speciale Glossybox in het teken van bio & eco. De Glossybox is gemaakt van gerecycled materiaal. Veel plezier met lezen!


De buitenkant is altijd hetzelfde.


Elke maand zit er een magazine in.Zoals ik al verteld had, is hij deze maand helemaal bio!


De binnenkant.Als eerste zit er een zakje kersen thee in.


het kaartje is een beetje moeilijk te lezen.


Dit is een tonic met bio ingredienten die de porien verkleind en de huidtextuur verfijnt. 100 ML 19,50


Een bio dagcreme beschermd je tegen de zon en tegen huidveroudering. 50 ML 14,95Een van de populairste en bekendste Lush producten, lemony flutter nagelriemcreme. Je nagelriemen worden zacht en soepel. 45 GR 10,65Een verzorgende bodycreme voor de droge huid. Hij ruikt heerlijk! 50 ML 6,00Als laatste een minerale poeder. Deze kun je gebruiken als oogschaduw, highlighter en je kunt mengen met foundation of lipgloss.


Het is nummer 08 Lava. Fullsize 14,00


Dat waren alle producten. Ik vind het een leuk idee van Glossybox om van die speciale boxen te maken. Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel!

Wil jij ook de Glossybox? ga dan naar www.glossybox.nl

Kiss, Doortje

6 opmerkingen: