zondag 17 maart 2013

Fashion app: Fashiolista

Hoi!
Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen wel een smartphone, of een tablet. En één van de leukste dingen daarvan zijn de apps die je erop kunt downloaden! Ik was op zoek naar iets leuks om een artikel over te schrijven terwijl ik een beetje op de allerleukste app van de hele wereld aan het kijken was.... Namelijk: FASHIOLISTA! Dat is echt een superleuke fashion-app, waar je leuke afbeeldingen van kleding, schoenen, accessoires, allemaal fashionable items kunt vinden. De afbeeldingen die jij het leukst vind kun je liken, delen met vrienden, én, het leukste, als je op een afbeelding klikt, kom je automatisch op de site, waar je het item kan kopen! Echt een fashion-app dus!
Als blogger kun je je eigen profiel aanmaken, waar je reclame kunt maken voor je blog, en als je een nieuw fashion item hebt gespot, kun je hem delen met andere fashiolista gebruikers. Zo kunnen zij het item kopen, en wordt jou site alleen maar bekender, doordat mensen steeds zien dat jij het item erop hebt gezet.

 
Dit is bijvoorbeeld een profiel van een blogster.

 
Het logo van Fashiolista.
 
 
Heb je geen apparaat waar je Fashiolista op kunt downloaden, kun je ook een kijkje nemen op www.fashiolista.com . Dit is de site van Fashiolista en daar kun je precies hetzelfde doen als op de app.
Hebben jullie ook zulk soort leuke apps gespot? Laat het weten bij de comments! Vind ik leuk.
 
XX van Elise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten