maandag 27 augustus 2012

Tips voor als je weer naar school moet!

blegh! De maandag is begonnen! Voor veel mensen zijn al een week aan het werk, maar voor de mensen die vandaag moeten beginnen, wou ik toch nog even wat tips op een rijtje te zetten! De foto's komen van www.weheartit.com  Kijk maar mee:
Oke, als eerste: wees niet verlegen! iedereen is zenuwachtig, en je wilt natuurlijk geen verlegen eerste indruk achterlaten! Misschien is je klas minder leuk dan dat je had verwacht, maar ga niet onaardig zitten doen! (denk aan de eerste indruk!) Misschien vallen de mensen wel een beetje mee!
Iedereen wil wel tienen op zijn rapport, maar niet iedereen lukt dat! Zorg iniedergeval dat jee een goede plek hebt waar je huiswerk kunt maken, bijvoorbeeld aan een bureautje in je eigen kamer. Als het heel druk is in je huis, kun je natuurlijk ook op zolder gaan zitten, of in een studeerkamer. Als je je op deze plek niet veilig voelt ga er dan ook niet zitten.

Maak vrienden en vriendinnen! daar kun je mee naar school fietsen, samen huiswerk maken ga zo maar door! Vrienden maken school een stuk leuker! echt waar, hoe moeilijk het ook is: stap op een aardig iemand af! Als je wordt afgewezen maakt het niet uit! probeer het gewoon bij iemand anders!
Nu heb ik nog wat leuke foto's voor jullie!


En een foto voor als we weer vakantie hebben!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! En super mooie plaatjes!

    XO

    www.newfashionlifestyle.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen