woensdag 29 augustus 2012

Revieuw: Catrice lipstick ultimate colour

Ik heb vandaag een revieuw voor jullie van een catrice lipstick. Het is van de ultimate collor collectie. Ik heb een knal roze kleur nr. 140 genaamd: Pinker-bell. Ik heb hem voor jullie gerevieuwd!
Dit is hem, een gewone zwate verpakking met witte letters CATRICE.
Ik heb voor jullie even een foto gemaakt van het labeltje. De naam is niet zo goed te lezen maar dat is Pinker-bell. Nu laat ik jullie de kleur zien en de lipstick zelf
Dit is de lipstick, de kleur valt meteen op en ook erg leuk bedacht dat het logo erin gedrukt staat! Zoals je kunt zien is hij al wel goed gebruikt, maar nog wel erg mooi! Nu heb ik twee foto´s voor jullie met boven zonder en onder met!

En ja, ik heb een velletje, en ik had die dag toevallig een mini bloedlip! sorry!

Dit is met lippenstift. Hij heeft een heel erg goede pigmemtatie een geeft een mooie roze-paarse kleur af. Hij blijft niet erg lang zitten, na ongeveer twee uurtjes moet je hem weer bijwerken als je die felle kleur wilt. Nu nog even een full face.


Kijk niet naar mijn blouse, die had ik nodig voor school! Dit is de kleur, het is voor mij niet de perfecte kleur, ik krijg er gelijk een wit gezicht van. De lipstick is te koop bij de drogist voor 4.99. Wat vind jij van de Catrice lipstics? laat het weten bij de comments!

2 opmerkingen:

  1. ik vind dat 'ie je best mooi staat hoor! Ik heb zelf alleen lippenstift van de Action, haha ;$

    BeantwoordenVerwijderen