maandag 11 februari 2013

Valentijns ooglook 2013

Het is al weer bijna Valentijnsdag! (14 Februari) De dag dat de liefde op nummer 1 staat! Misschien ga je wel iets leuks doen met je vriendje of vriendinnetje. Ikzelf ga  rozen sturen naar al mijn vriendinnen (het is een schoolactie) Ik heb een ooglook gemaakt met de kleur van de liefde: ROZE!!!! Hopelijk vinden jullie hem mooi, en bereid je voor op veel foto's!


Dit is hoe het er zo'n beetje uit gaat zien! Snel verder!Dit pallette ga ik gebruiken. Het is het Technic Electric beauty pallette van *schaam* Bart Smit. Hij was 3 euro, maar.... WAT EEN TOP PIGMENTATIE! Echt een budget aanrader.Dit is de binnenkant. Jer kunt er veel kanten mee op gaan. Ik ga vandaag de drie roze kleuren gebruiken.Eerst ga ik de lichtste roze over mijn hele ooglid aanbrengen. Dat is de tweede van linksboven.Nu ga ik in het midden van mijn oog de iets donkerdere kleur aanzetten. Dat is de derde van linksonder. En helemaal in mijn buitenste ooghoek de knalroze (bijna paarse) kleur. Dat is de derde van linkboven. Op de foto zie je dit niet heel goed. Vervolgens ga ik met een blending kwast blenden in mijn crease.Nu ga ik met deze eyeliner een dun lijntje net boven mijn wimperrand zetten. Zo'n pen is heel handig om dunne lijnen te trekken.Dit is de look met het lijntje erbij. Het is erg moeilijk om aan allebei de kanten een gelijk boogje te maken, maar het kan natuurlijk niet helemaal perfect ;)Nu nog een mooie laag met een mascara die je hele lange wimpers geeft, voor een verleidelijke oogopslag haha!


Ik heb met een potloodje een beetje wit aan de binnenste ooghoeken gezet, zo lijken je ogen groter.Ik heb met mijn vingertopje een beetje brons aan gebracht in mijn crease voor een subtiele glitter. Je ziet het een klein beetje op de foto.


Dit was de Valentijns ooglook voor 2013! Wat vinden jullie er van? Wat gaan jullie allemaal doen op valentijnsdag?

Alvast een liefdevolle en gezellige Valentijnsdag toegewenst!

xoxo Doortje!12 opmerkingen: