donderdag 17 januari 2013

DIY: Nagellak remover potje maken



Hallo allemaal! Als eerst even een sorry! Ik heb ons blog een beetje verwaarloosd deze week.... Daarom nu weer een artikeltje! Ooit zag ik deze DIY op www.beautygloss.nl en had er nooit de spullen voor. Gister liep ik in de Albert Heijn en kwam ik deze euro-shopper sponsjes tegen. Ik heb ze meegenomen en een nagelremover potje gemaakt. Hopelijk vinden jullie hem leuk!



Dit is wat je nodig hebt. Sponsjes, nagellakremover, een potje waar je vinger in past en een schaar. Ik heb euroshopper sponsjes en nagellakremover van Essence zonder aceton. Eerst ga je het schuurstukje van de spons af knippen. Je moet een beetje trekken om hem los te krijgen. Je vouwt nu het sponsje dubbel en maakt er een kruis knipje in. Zo dus:  X



Sorry, deze is onscherp!


Nu ga je passen of het sponsje goed in het potje zit. Ik heb er nog een klein stukje vanaf gehaald. Nu doe je het sponsje in je potje en ga je de nagelakremover pakken. Je schenkt er best wel veel in tot dat het een beetje doordrenkt is haha. Ik heb er nog een klein reepje af moeten knippen omdat het anders niet goed paste.



Dan ben je klaar! Het is superhandig om te gebruiken met bijvoorbeeld glitternagellak (gaat er altijd heel moeilijk af) Ik heb hem getest met 1 nagel en het ging eraf met een draai. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

xxx Doortje


18 opmerkingen:

  1. Leuke DIY, ik vind het altijd zo'n gedoe om in de weer te gaan met watjes en zo. Misschien dat ik dit ook een keer ga maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend handig! Ik had eerst altijd dat potje van Essence, maar dit is natuurlijk veel goedkoper ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supergoed idee!
    Bekijk je mijn blog ook?

    Kusje
    Engellicious.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk idee, ik heb het zelf ook al meerdere keren gemaakt!

    Liefs Daphne
    Kijk je mijn blog ook? www.mylifeasdaphnex.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je dat zelf heb gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb hetzelfde filmpje op beautygloss ook gezien, leek me super handig! Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen